Despre noi

Intr-un interval scurt de la infiintare, Focus Electric Grup a reusit sa devina un nume cunoscut pe piata romaneasca, datorita calitatii produselor livrate, preturilor competitive si a timpului scurt de raspuns la solicitarile clientilor.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra a dezvoltat o gama larga de servicii in domeniul electric:
Proiectare si executie de tablouri electrice si de automatizari
Service grupuri electrogene (generatoare electrice)
Executii instalatii electrice

EXPERIENTA SI DEZVOLTARE…
Dezvoltarea societatii Focus Electric este determinata de asigurarea resurselor tehnice, in care, in prim plan, vom aseza noi tehnologii, noi produse cu un personal calificat la nivelul cunostintelor necesare pentru a satisface cerintele solicitate de client.

MISIUNEA…
Promovarea masurilor tehnice si economice de eficientizare energetica la consumatorii industriali, astfel incat sa fie vizibile efectele economiei de energie, in conditiile pastrarii si chiar cresterii calitatii si performantei activitatilor industriale ale clientilor nostri.

VIZIUNEA…
Imbinarea armonioasa dintre activitatea unui personal inalt calificat si utilizarea de echipamente electrice de calitate conduc si vor conduce la realizari importante in domeniul eficientizarii energetice si a consolidarii si dezvoltarii durabile a clientilor nostri.