Canal cablu si paturi de cablu

Plintele va ofera solutia simpla, rapida si discreta in acelasi timp pentru distributia cablurilor si pentru instalarea aparaturii. Cu un sortiment foarte bogat, dimensiuni de la 11 x 10 mm la 180 x 60 mm, produsele sunt raspunsul functional si elegant la nevoile de astazi. Toate plintele sunt completate cu o gama completa de accesorii de finisaj de cadre de montaj pentru aparatura.

Sistemul de jgheaburi metalice din tabla sau sarma, poate fi adaptat oricaror necesitati ce apar intr-o sectie de productie, hala industriala sau o intreaga uzina. Profilele ce alcatuiesc jgheabul metalic sunt confectionate din otel galvanizat sau inox si sunt livrate la lungimea standard de 3 m. Pentru sustinerea intregului sistem se adauga accesoriile de montaj (capace, conectica, console de sustinere, tiranti etc.)
Sistemele de pardoseala  sunt formate din jgheab metalic de pardoseala cu unu, doua sau trei compartimente, si dozele de pardoseala tip PANDORA. Dozele de pardoseala sunt aplicabile pentru orice tip de pardoseala: gresie, carpeta, parchet, etanse sau neetanse. Tot sistemul de pardoseala este completat cu accesorii de montaj si cu sistemul de montaj aparatura.
VBS Sisteme de legătură şi fixare
TBS Sisteme de protecţie la fenomene tranzitorii şi la trăsnet
KTS Sisteme de susţinere a cablurilor
BSS Sisteme de protecţie la foc
EGS Sisteme de doze pentru aparate pentru instalaţii
LFS Sisteme de canale pentru conducerea cablurilor
UFS Sisteme de canale în pardoseală

Descarca catalogul